Makaleler

TÜRKÇE FİİLİMSİLER SERGİSİ

Türkçe Zümresince Hazırlanan  8.Sınıf “Fiilimsiler” Sergisinin Açılışını Yaptık

Fiilimsiler sergisinin açılışını yapan Gevher Hatun Koleji müdürü Ali Celal ÖZTAN, bu tür sergilerin öğrencileri motive ettiğini ve onların derse adapte olmalarında çok önemli  olduğunu belirtti. Serginin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutlayan ÖZTAN, bu tür çalışmaların öğrenmeyi çok daha kolaylaştırdığını söyledi.

Türkçe öğretmeni Fatma Gök ise  8. Sınıflarda “fiilimsiler” konusunun öğrencilerce zor anlaşıldığını belirterek bu konunun farklı çalışmalarla karikatürlerle, oyunlarla, üç boyutlu sergi çalışmalarıyla çok zevkli ve kolay anlaşılan bir konu haline geldiğini ve bu konuda öğrencilerin farklı projeler ürettiğini ifade etti. Fatma Gök ayrıca fiilimsiler konusunun 28 Kasım 2013’te yapılacak Türkçe sınavında da çıkma ihtimalinin fazla olduğunu belirtti.